Samen mediteren met Zin-inn

Ben je er aan toe om een duik te nemen in jezelf, oude pijnen af te werpen, afscheid te nemen van blokkades en nieuwe vrijheden te betreden? Heb je hulp nodig voor een volgende stap in je leven, om hier heldere beslissingen voor te nemen, vanuit je hart? Ben je op zoek naar inzichten, ruimte & rust om bij te komen van alle hectiek of voor herstel van een ziekte? Of wil je je ware zelf ontplooien?

Nergens kan dit beter dan op Petit Château in de Pyreneeën. De combinatie van de helende werking van dit gebied, Les Baronnies, samen met het werk van Nicole werkt zeer genezend.

Nicole Goezinnen van Zin-inn

Steeds meer oude cliënten weten haar weer te vinden en bellen voor een telefonisch consult of komen langs. Nieuwe cliënten melden zich door het vernemen van de positieve resultaten. (Zie hun reacties).

Vraag een kennismakingsgesprek aan bij Nicole, probeer een telefonisch consult of plan een verblijf op Petit Chateau. (Zie ook: www.nicolegoezinnen.nl).

Zin-inn is een speciale aanbieding voor een verblijf op Petit Chateau in combinatie met sessies van Nicole. Wij bieden een ‘instap’ tarief voor 7 dagen vanaf € 340. Wilt u wat meer luxe, sessies en andere activiteiten, dan komt hier wat bij. Alles in overleg en speciaal op maat gemaakt voor jou.

Zin-inn

Voorbeelden:

  • Verblijf Pipowagen v.a. € 30 per dag
  • Luxe kamer € 50 tot € 90 per dag
  • Mee-eten/drinken € 30 per dag
  • Sessies € 66 per uur
  • Meditatie en lichaamswerk € 15 per half uur
  • Telefonisch consult € 60 per uur
  • Gratis intake gesprek: 06 26 88 31 25
Praktijk Zinn-in
gezondheid, spiritualiteit en de healings

Ik had zo’n diep behoefte om mij even op Franse bodem te begeven en jawel: ik kwam dit jaar op een bijzondere plek terecht, geheten Petit Château in de Franse Pyrénées. Ik had steun en veiligheid nodig en jawel: dat vond ik bij Nicole, een getalenteerde vrouw, creatief en zeer intuïtief, met haar gave om goed te voelen en zorgvuldig te luisteren naar waar de ander zich bevindt.

Ik zag dat Nicole zelf midden in het leven staat, ze volgt haar essentie, houdt van zijn, bewegen, lachen, mensen en dieren. Zij heeft als prof zeer gevoelige snaren en heeft ondanks dat wij elkaar voor het eerst zagen heel snel verstaan wat mij dwars zat. Ze luistert met haar hart en geeft behandelingen van top tot teen, in contact met de ziel, met liefdevolle warme handen en met de geest van het moment en niet te onderschatten met respect voor moeder aarde. Ik heb me gedragen gevoeld door uitzonderlijke begeleide visualisaties en meditaties, Nicole heeft mij doen reizen naar inzichten en mij veilig weten te brengen naar bewustzijn van mijn hindernissen. Alsof Nicole beter met mijn innerlijke stem kon communiceren dan dat ik er zelf naar durf te luisteren. Hartverwarmend als iemand er 100% voor je kan zijn met alle aandacht en liefde voor het bestaan.

Nana

Het overkwam mij ook net zoals vele anderen, uitgeschakeld vanwege een burn-out.
Mijn verblijf op het heerlijke Le Petit Château in Laborde, tegen de Pyreneeën aan, en de sessies bij Nicole hebben mij nieuwe inzichten gegeven om weer te kunnen genieten van het leven.
Deze krachtplek heb ik voor de tweede keer dit jaar bezocht. In de tuin rondom het huis vind je prachtige bloemen en hele oude helende bomen. Ik heb hier veel gemediteerd, geschilderd en gewandeld in de natuur. De verzorging is fantastisch, heerlijke gerechten iedere avond weer, en de kamers uitermate comfortabel. Je voelt je heel snel thuis in deze ambiance, gerund door Nicole en Cos en Therèse.
Nicole is een zeer integer, bijzonder persoon, met een enorm inlevingsvermogen, luistert goed en komt voor mij altijd op het juiste moment met de juiste woorden. Ze omringt je met veel liefde en aandacht. Tijdens mijn verblijf van veertien dagen heb ik zes sessies gevolgd. Een sessie bestaat uit een uur coaching en een uur healing/craniosacraal behandeling.

Terug in Nederland blijf ik op afstand sessies volgen bij Nicole. Ook al is het op afstand, het resultaat is er niet minder om.
Kortom een echte aanrader voor als je het even niet meer weet. Het is fijn dat je zelf kunt kiezen wanneer je gaat en voor hoeveel dagen je wilt boeken, Nicole past zich aan naar jouw wensen.

Sas

After a hectic year, I needed to go someplace to recharge. It would be part holiday and part retreat.
This summer we; me and my daughter stayed at the Petit Château Laborde. It’s a magical place, the château and especially the forest surrounding it. It’s run by a couple: Cos and Nicole and Therese the chef creating these wonderful dinners.
Nicole has a holistic therapy practice and I’ve received a couple of sessions with her. Her talent combined with the healing power of the place results in exceptionally effective treatments. I was happy to bring the energy home long after, and carry it into everyday life.

Thanks for a wonderful stay,
We will return to your magical place!

Alexandra
Hun châteautje is zeker een ons cadeautje

Afgelopen zomer hebben mijn vriend en ik drie weken van de rust, gastvrijheid en prachtige omgeving bij Le Petit Chateau mogen genieten. Wij waren niet alleen toe aan vakantie vieren, maar het was ook hoog tijd om weer eens tot onszelf te komen en aan onszelf te werken. Wat was het fijn om daarbij geholpen te worden door Nicole.

Afzonderlijk van elkaar heeft zij ons geholpen d.m.v. een persoonlijke retraite. Door tijdens de sessies in gesprek te gaan, kon Nicole al snel haar vingers op de gevoelige plekken leggen. Ik ken Nicole een tijdje, maar was bijna vergeten hoe fijn en helend het is om op haar behandeltafel te klimmen en alles te laten gebeuren. Zodra Nicole haar handen op je legt, staat de tijd stil en word je meegenomen in een deken van rust en ontspanning. Zij kan je meenemen naar je diepere zelf, waarvan je vaak niet eens wist dat je die in je had. Soms gaat het heel diep en komt er veel verdriet los. Maar hoe bijzonder dat je aan het einde van de sessie je weer ontspannen en fijn voelt, maar je vooral ook ‘opgeruimder’ voelt!

Ook mijn vriend heeft de behandelingen als bijzonder ervaren en de behandelingen hebben hem terug naar zichzelf gebracht. Het is Nicole gelukt om hem uit zijn blokkades te halen, waardoor hij ook nu nog positiever in het leven staat. En als dat even niet meer lukt? Dan nemen we telefonisch contact met haar op, want zelfs telefonisch kun je de energie van Nicole ervaren en krijgt zij het voor elkaar je te helpen om betere inzichten in jezelf te krijgen en blokkades los te maken. Al zijn we wel blij dat we komende zomer weer teruggaan naar het idyllische plekje èn de helende handen van Nicole om de laatste puntjes op de ‘i’ te kunnen zetten.

Mieke