Boek nu
Zin-inn 2019-06-24T15:16:04+00:00
Samen mediteren met Zin-inn

Zin-Inn is een programma voor gezondheid, spiritualiteit en genezing, gerund door Nicole in le Petit Chateau. We bieden individuele, op maat gemaakte begeleiding met volpension, in een luxe 1-persoons kamer met eigen badkamer. Inclusief persoonlijke behandeling van Nicole.

Van origine is Nicole Goezinnen danseres, dansdocente en choreografe. Nadien onderlegd op het gebied van Sjamanisme, Boeddhisme en Radja Yoga. Ze is gediplomeerd Aurareader, afgestudeerd aan de Peirsman Cranio Sacraal Academie, heeft HBO Medische Basiskennis, is gecertificeerd EMDR – TR-EMI en afgestudeerd als Holistisch Energetisch Therapeut. Had sinds 2006 een zeer goed lopende praktijk in Nederland. Voor meer informatie zie www.nicolegoezinnen.nl.

Nicole Goezinnen van Zin-innEen paar keer per jaar organiseren wij retraites:

5 dagen en 4 nachten voor € 925,- p.p. in een luxe 1-persoons kamer met eigen badkamer. Inclusief persoonlijke behandeling van Nicole, workshops, maaltijden en koffie / thee.
Elke dag een workshop (ook creatief met je handen bezig zijn), lichaamsoefeningen in de natuur, wandelen & mediteren in de prachtige omgeving.

Geplande Retraite:  22 t/m 26 mei 2019, speciaal voor vrouwen: “De Levensboom”.
Hoe ziet jouw levensboom eruit, is deze goed geaard, heb je behoefte aan meer grond onder je voeten en ruimte om verder te groeien en te bloeien? We gaan je helpen goed te aarde, te ervaren waar je voor staat en dat je ruimte mag innemen; in het versterken van je intuïtie en hartenwens.

Aanmelden kan bij Zus & Zorg: zusenzorg.nl/retraites/retraite-de-helende-kracht-van-de-natuur.

Praktijk Zinn-in
gezondheid, spiritualiteit en de healings