Zin-inn
Praktijkruimte van Nicole

We wonen nu al bijna 6 jaar op deze magische plek in Des Baronies (Haute-Pyrenees). In Nederland had Nicole een fijn goed lopende praktijk, die ze hier voortzet met de prachtige ondersteuning van de rust en de natuur, wat doorwerkt in de sessies, meditatie en onze algehele welzijn. Het is een heerlijke plek om tot jezelf te komen en te werken.

Nicole is gediplomeerd in cranio sacrale-, holistisch energetisch therapie en auralezen, met deze verschillende technieken kan ze je helpen met het verwerken van trauma’s, emotionele of fysieke klachten, maar ze kan je ook helpen als je op een keerpunt staat in je leven. Alles ontvouwd zich in jouw tijd en in respect voor jouw proces.  Je verblijf hier wordt ingericht naar jouw behoefte: een combinatie van sessies, lichaamswerk, meditatie, wandelen, creativiteit, tuinieren of dergelijke. Neem vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek, haar telefoonnummer is +31(0)6 26 883125.

Nicole - Zinn-in

Tijdens mijn betoverende retraite week in het kleurrijke Franse Petit Château heb ik werkelijk een levens veranderende ervaring beleefd. Midden in de prachtige natuur, omringd door dieren, vond ik de ultieme plek om volledig op te laden. Voor mijn aankomst worstelde ik met ernstige slapeloosheid en een diepgaand gevoel van onzekerheid over mijn levenspad.

Wat het zo buitengewoon maakte, was niet alleen de idyllische omgeving, maar vooral de transformerende energetische behandelingen van Nicole. Haar zorgvuldige begeleiding en helende aanpak hebben me op een diep niveau geholpen, waarbij ik mijn innerlijke rust hervond en weer helderheid kreeg over mijn levensdoelen.

Ik kan deze plek zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar niet alleen fysieke rust, maar ook naar diepe innerlijke vernieuwing. Het is een unieke gelegenheid om te ontsnappen aan de dagelijkse drukte en jezelf opnieuw te vinden te midden van deze fijne setting, begeleid door de deskundigheid en warmte van Nicole en haar man Cos. Een oprechte aanrader voor iedereen die een positieve transformatie in zijn leven zoekt!

Veronique

Ik kom inmiddels al 9 jaar bij Nicole. Eerst in Nederland, toen vaak via de telefoon en tot mijn grote blijdschap kon ik afgelopen zomer weer eens fysieke sessies met Nicole doen toen ik op petit chateau was. Wat een heerlijke plek. Ik ben een week helemaal tot rust gekomen. Voor mij is de combinatie van de plek en de sessies een hele fijne ervaring geweest. Met daarnaast ook telefonische sessies ben ik heel blij met de ondersteuning van Nicole. Regelmatig voel ik me dagen later nog rustiger worden. Ik kijk nu al uit naar mijn volgende bezoek 🍀

Cecile

Ik had zo’n diep behoefte om mij even op Franse bodem te begeven en jawel: ik kwam dit jaar op een bijzondere plek terecht, geheten Petit Château in de Franse Pyrénées. Ik had steun en veiligheid nodig en jawel: dat vond ik bij Nicole, een getalenteerde vrouw, creatief en zeer intuïtief, met haar gave om goed te voelen en zorgvuldig te luisteren naar waar de ander zich bevindt.

Ik zag dat Nicole zelf midden in het leven staat, ze volgt haar essentie, houdt van zijn, bewegen, lachen, mensen en dieren. Zij heeft als prof zeer gevoelige snaren en heeft ondanks dat wij elkaar voor het eerst zagen heel snel verstaan wat mij dwars zat. Ze luistert met haar hart en geeft behandelingen van top tot teen, in contact met de ziel, met liefdevolle warme handen en met de geest van het moment en niet te onderschatten met respect voor moeder aarde. Ik heb me gedragen gevoeld door uitzonderlijke begeleide visualisaties en meditaties, Nicole heeft mij doen reizen naar inzichten en mij veilig weten te brengen naar bewustzijn van mijn hindernissen. Alsof Nicole beter met mijn innerlijke stem kon communiceren dan dat ik er zelf naar durf te luisteren. Hartverwarmend als iemand er 100% voor je kan zijn met alle aandacht en liefde voor het bestaan.

Nana

Het overkwam mij ook net zoals vele anderen, uitgeschakeld vanwege een burn-out.
Mijn verblijf op het heerlijke Le Petit Château in Laborde, tegen de Pyreneeën aan, en de sessies bij Nicole hebben mij nieuwe inzichten gegeven om weer te kunnen genieten van het leven.
Deze krachtplek heb ik voor de tweede keer dit jaar bezocht. In de tuin rondom het huis vind je prachtige bloemen en hele oude helende bomen. Ik heb hier veel gemediteerd, geschilderd en gewandeld in de natuur. De verzorging is fantastisch, heerlijke gerechten iedere avond weer, en de kamers uitermate comfortabel. Je voelt je heel snel thuis in deze ambiance, gerund door Nicole en Cos en Therèse.
Nicole is een zeer integer, bijzonder persoon, met een enorm inlevingsvermogen, luistert goed en komt voor mij altijd op het juiste moment met de juiste woorden. Ze omringt je met veel liefde en aandacht. Tijdens mijn verblijf van veertien dagen heb ik zes sessies gevolgd. Een sessie bestaat uit een uur coaching en een uur healing/craniosacraal behandeling.

Terug in Nederland blijf ik op afstand sessies volgen bij Nicole. Ook al is het op afstand, het resultaat is er niet minder om.
Kortom een echte aanrader voor als je het even niet meer weet. Het is fijn dat je zelf kunt kiezen wanneer je gaat en voor hoeveel dagen je wilt boeken, Nicole past zich aan naar jouw wensen.

Sas

After a hectic year, I needed to go someplace to recharge. It would be part holiday and part retreat.
This summer we; me and my daughter stayed at the Petit Château Laborde. It’s a magical place, the château and especially the forest surrounding it. It’s run by a couple: Cos and Nicole and Therese the chef creating these wonderful dinners.
Nicole has a holistic therapy practice and I’ve received a couple of sessions with her. Her talent combined with the healing power of the place results in exceptionally effective treatments. I was happy to bring the energy home long after, and carry it into everyday life.

Thanks for a wonderful stay,
We will return to your magical place!

Alexandra
Hun châteautje is zeker een ons cadeautje

Afgelopen zomer hebben mijn vriend en ik drie weken van de rust, gastvrijheid en prachtige omgeving bij Le Petit Chateau mogen genieten. Wij waren niet alleen toe aan vakantie vieren, maar het was ook hoog tijd om weer eens tot onszelf te komen en aan onszelf te werken. Wat was het fijn om daarbij geholpen te worden door Nicole.

Afzonderlijk van elkaar heeft zij ons geholpen d.m.v. een persoonlijke retraite. Door tijdens de sessies in gesprek te gaan, kon Nicole al snel haar vingers op de gevoelige plekken leggen. Ik ken Nicole een tijdje, maar was bijna vergeten hoe fijn en helend het is om op haar behandeltafel te klimmen en alles te laten gebeuren. Zodra Nicole haar handen op je legt, staat de tijd stil en word je meegenomen in een deken van rust en ontspanning. Zij kan je meenemen naar je diepere zelf, waarvan je vaak niet eens wist dat je die in je had. Soms gaat het heel diep en komt er veel verdriet los. Maar hoe bijzonder dat je aan het einde van de sessie je weer ontspannen en fijn voelt, maar je vooral ook ‘opgeruimder’ voelt!

Ook mijn vriend heeft de behandelingen als bijzonder ervaren en de behandelingen hebben hem terug naar zichzelf gebracht. Het is Nicole gelukt om hem uit zijn blokkades te halen, waardoor hij ook nu nog positiever in het leven staat. En als dat even niet meer lukt? Dan nemen we telefonisch contact met haar op, want zelfs telefonisch kun je de energie van Nicole ervaren en krijgt zij het voor elkaar je te helpen om betere inzichten in jezelf te krijgen en blokkades los te maken. Al zijn we wel blij dat we komende zomer weer teruggaan naar het idyllische plekje èn de helende handen van Nicole om de laatste puntjes op de ‘i’ te kunnen zetten.

Mieke